روش تهیه‌ی کوفته با گوشت ماهی
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 682
بازدید کل : 14516
تعداد مطالب : 322
تعداد نظرات : 43
تعداد آنلاین : 1


همه جوره
عـکس-متن-خبر....




مواد اولیه

 

 

گوشت ماهی شیر                                                 600 گرم

 

لپه پخته‌شده                                                          100 گرم

 

برنج پخته‌شده                                                        70 گرم

 

آلو خشک                                                              80 گرم

 

مغز گردو                                                                60 گرم

 

روغن مایع                                                              50 گرم

 

سبزی (جعفری، ریحان، مرزه، تره و پیازچه)              300 گرم

 

پیاز                                           دو عدد

 

 

تخم‌مرغ                                   یک عدد

 

تخم‌مرغ آب‌پز                           سه عدد

 

آرد نخودچی                            سه قاشق سوپ‌خوری

 

آرد گندم                                  یک قاشق غذاخوری

 

رب گوجه‌فرنگی                       سه قاشق سوپ‌خوری

 

نمک                                       یک قاشق سوپ‌خوری

 

آب‌لیمو                                   دو قاشق سوپ‌خوری

 

شکر                                       یک قاشق سوپ‌خوری

 

فلفل                                     نصف قاشق چای‌خوری

 

 

* ابتدا ماهی بدون پوست و استخوان را چرخ می‌کنیم.

 

* یک عدد از پیازها را چرخ کرده روی گوشت ماهی ریخته، لپه و برنج

 

پخته‌شده را با گوشت ماهی مخلوط می‌کنیم.

 

* نمک و فلفل زده و یک‌بار دیگر مواد را چرخ می‌کنیم.

 

* بعد سبزی خردشده را به مواد اضافه می‌کنیم. آرد نخودچی و تخم‌مرغ

 

را افزوده و هم می‌زنیم.

 

برای تهیه سس کوفته

 

* ابتدا پیاز خرد کرده را با روغن تفت می‌دهیم.

 

* وقتی پیاز سرخ شد، رب گوجه‌فرنگی، شکر، آب‌لیمو، نمک و یک

 

قاشق آرد گندم را افزوده و سه لیوان آب داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم

 

جوش بیاید و آنگاه حرارت را کم می‌کنیم.

 

* از مایه گوشت ماهی به اندازه یک پرتقال بر می‌داریم و داخل آن

 

تخم‌مرغ آب‌پز آلو خشک و مغز گردو می‌گذاریم بعد کوفته را خوب گرد

 

کرده و داخل سس کوفته می‌گذاریم و به مدت یک ساعت با حرارت

 

ملایم می‌پزیم وقتی آماده شد با سبزی و ترشی سرو می‌کنیم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







شنبه 23 مهر 1390برچسب:, :: 13:42 ::  نويسنده : محلا

 
target= href="http://www.biatocha"_blank"t.com">